Λουκάνικα με πατάτες, φασολάκια και μανιτάρια στο αλουμινόχαρτο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
500 γρ. λουκάνικο κομμένο σε φέτες
1 κιλό baby πατάτες, κομμένες στα δύο
500 γρ. πράσινα φασολάκια, καθαρισμένα
250 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
4 κουταλάκια του γλυκού μίγμα μπαχαρικών

Για το μίγμα μπαχαρικών:
1/4 φλιτζάνι αλάτι
1/4 φλιτζάνι πιπέρι καγιέν
1/4 φλιτζάνι πάπρικα
1/4 φλιτζάνια σκόνη σκόρδο
1/4 φλιτζάνι μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας σκόνη κρεμμυδιού
2 κουταλιές της σούπας ξηρή ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας ξηρό θυμάρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το γκριλ. Κόβουμε τέσσερα φύλλα αλουμινόχαρτο με διαστάσεις 30x30 εκατοστά. Χωρίζουμε όλες τις ποσότητες από το λουκάνικο, τις πατάτες, τα πράσινα φασόλια, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι σε 4 ίσα μέρη και τα προσθέτουμε στο κέντρο κάθε αλουμινόχαρτου.

Προσθέτουμε βούτυρο, το μίγμα μπαχαρικών, αλάτι και πιπέρι. Διπλώνουμε και τις 4 πλευρές κάθε αλουμινόχαρτου και σφραγίζουμε τα πακέτα.

Τοποθετούμε τα πακέτα στη σχάρα του γκριλ και μαγειρεύουμε περίπου 12-15 λεπτά.

Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με μαϊντανό.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr