Μανιταρόπιτα νηστίσιμη

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
Ένα πακέτο φύλλο κρούστας
Μια κονσέρβα μανιτάρια ή ένα κεσεδάκι φρέσκα πλευρώτους
Ένα κρεμμύδι
3-4 πιπεριές διάφορα χρώματα
Μισό ποτήρι κρασί
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζω το λάδι, σοτάρω το κρεμμύδι και σταδιακά ρίχνω και τις πιπεριές αφού πρώτα τις έχω κόψει σε ροδέλες, ρίχνω μέσα και τα μανιτάρια μου. Αφού σοταριστούν καλά σβήνω με κρασί και το αφήνω να πάρει μια βράση, ρίχνω και τα μπαχαρικά, στο τέλος το αλάτι. Το μείγμα μου είναι έτοιμο όταν θα έχει ρουφήξει όλα του τα υγρά. Το τοποθετώ στο φύλλο μου (μοιράζω στη μέση τα φύλλα,βάζω τα μισά στο ταψί,μετά τη γέμιση και από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα) και βάζω τη πίτα στον φούρνο να ψηθεί στους 200 C έως ότου ροδίσει το φύλλο (όχι να μαυρίσει) και η πίτα μου είναι έτοιμη. Καλή σας όρεξη!!

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr