Μαρμελάδα κερασί

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό κεράσια
1 κιλό ζάχαρη
Χυμό ενός λεμονιού
Εκτέλεση
Πλένετε καλά τα κεράσια και βγάζετε τα κουκούτσια. Αν θέλετε να έχει κομματάκια από τα κεράσια απλά τα πολτοποιείτε με το χέρι, διαφορετικά τα αλέθετε στο μούλτι. Βάζετε τα κεράσια στη κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και βράζετε μέχρι να δέσει. Λίγο πριν το τέλος ρίχνετε και τον χυμό του λεμονιού. Τοποθετείτε τη μαρμελάδα κατευθείαν όπως είναι καυτή σε αποστειρωμένα βάζα, τα κλείνετε καλά και τα γυρίζετε ανάποδα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr