Μελιτζάνες με άρωμα Κρήτης

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό μελιτζάνες
1 κιλό κοχλιούς
2 κρεμμύδια ξερά
Αλάτι
Πιπέρι
3 κόκκους μπαχάρι
1 ξύλο κανέλα
2 κουταλιές σούπας τοματοπολτό
Eλαιόλαδο
Mαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες κατά μήκος και τις τηγανίζουμε. Σοτάρουμε κρεμμύδι και κοχλιούς προσθέτουμε τα μπαχαρικά, λίγο κρασί και τον τοματοπολτό. Σιγομαγειρεύουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά, βάζουμε πάνω στις μελιτζάνες τη σάλτσα με τους κοχλιούς, βάζουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς και πασπαλίζουμε με τριμμένο μαϊντανό.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr