Μεζεδάκι με ψαρονέφρι και κοτόπουλο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1/2 κ. ψαρονέφρι
1/2 κ. φιλέτο κοτόπουλο
1 μέτριο κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
200 γρ. μανιτάρια
1 ποτ. κρασιού μαυροδάφνη
1/2 ποτ. κρασιού κρασί κόκκινο
1 ποτ. κρασιού worcestershire sauce
ελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ροδέλες και τα μανιτάρια σε μικρότερα κομμάτια. Σοτάρουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο. Μόλις αυτά μαραθούν προσθέτουμε το κρέας. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να σοταριστεί και το κρέας και σβήνουμε με τα κρασιά και τη sause και ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και τα μανιτάρια. Το αφήνουμε για 20' σε χαμηλή θερμοκρασία έως να μείνει με λίγη σάλτσα. Τα 20' είναι απαραίτητα για να μαγειρευτεί το κοτόπουλο, αλλά αν αφήσουμε παραπάνω θα σκληρύνει το ψαρονέφρι.
Συνοδεύουμε με πιλάφι ή πατάτες τηγανητές.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr