Παγωμένο μείγμα καρότου

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 φλ. καρότα κομμένα σε φέτες
½ κουταλάκι ψιλοκομμένη φλούδα πορτοκαλιού
1 φλ. χυμός πορτοκαλιού
1,5 φλ. σπασμένα παγάκια
αποξηραμένη φλούδα πορτοκαλιού (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1. Σε μια μικρή σκεπασμένη κατσαρόλα βράζουμε τα καρότα σε λίγο νερό για περίπου 15 λεπτά μέχρι να γίνουν πολύ μαλακά. Τα στραγγίζουμε καλά και τα κρυώνουμε.
2. Βάζουμε τα καρότα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη φλούδα και το χυμό πορτοκαλιού και τα δουλεύουμε μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα. Προσθέτουμε παγάκια και συνεχίζουμε μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα. Το χύνουμε σε ποτήρια. Αν θέλουμε, γαρνίρουμε με αποξηραμένη φλούδα πορτοκαλιού.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr