Μοσχαράκι γάλακτος με σάλτσα από philadelphia και μουστάρδα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
400 γρ. σκαλοπίνια από μοσχαράκι γάλακτος ή φιλετάκια χοιρινού
2 κρεμμύδια σε φέτες
1 κ. σ. μουστάρδα Ντιζόν
120 γρ. PHILADELPHIA Light
350 γρ. ταλιατέλες
1 κ. σ. λάδι
φύλλα από 2 κλαδάκια θυμάρι
Εκτέλεση
Κόψτε το κρέας σε λεπτές λωρίδες. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το κρέας για 2 λεπτά. Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε για άλλα 5 λεπτά πριν προσθέσετε τη μουστάρδα και το θυμάρι.
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Προσθέστε το Philadelphia στο κρέας και ανακατέψτε καλά.
Εάν η σάλτσα είναι πολύ παχιά προσθέστε μία κουταλιά από το νερό στο οποίο έχουν βράσει τα ζυμαρικά. Στραγγίστε τα ζυμαρικά και σερβίρετε με το κρέας και τη σάλτσα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr