Μοσχαράκι κοκκινιστό

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε 4 μερίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
4 τομάτες φρέσκιες τριμμένες
1 ξυλάκι κανέλα
κόκκους πιπέρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, μπαχάρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το κρέας να βράσει καλά με νερό. Όταν μαλακώσει το κρέας ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και το αφήνουμε να βράσει καλά και να δέσει η σάλτσα. Το σερβίρουμε με ρύζι ή πουρέ.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr