Μοσχάρι με φιστίκια

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
500 γρ. φυστίκια
2 κρεμμύδια μεγάλα
4 σκελίδες σκόρδο
1 μια κούπα μαϊντανό
1 κουτάκι ντοματάκια
2 φρέσκες ντομάτες
κανέλα 1 ξυλάκι
αλάτι, πιπέρι, λάδι
Εκτέλεση
Από βραδύς βάζουμε τα φυστικιά στο νερό (όχι για φιστικοβούτυρο). Την άλλη μέρα βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα, με το λαδί και το κρεμμύδι να ροδίσει λίγο. Μετά βάζουμε μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα. Μετά από 10 λεπτά ρίχνουμε τα φυστίκια ξεφλουδισμένα, χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να λιώσουν σαν τις πατάτες. Καλή σας όρεξή.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr