Μους σοκολάτας με πορτοκάλι και ξηρούς καρπούς

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
100 γρ. γάλα
1 κουβερτούρα
250 γρ. φυτική κρέμα
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
χυμό από 1/2 πορτοκάλι
100 γρ. αμύγδαλα ή φουντούκια καβουρντισμένα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το γάλα. Το βγάζουμε από την φωτιά και λιώνουμε την κουβερτούρα. Χτυπάμε την κρέμα σε σαντιγί. Ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα στην σαντιγί και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ξύσμα και τον χυμό πορτοκαλιού. Γαρνίρουμε με τους καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς. Την αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα να παγώσει.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr