Μους καπνιστής πέστροφας με χορσραντις

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 φιλέτο καπνιστής πέστροφας (περίπου 200 γρ.)
μαγιονέζα
½ φλ. στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο χορσράντις
3 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού
1 ξερό κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας σούμακ
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και κόβετε οε πολύ λεπτές φέτες το κρεμμύδι. Το βάζετε σε ένα μπολ. το αλατίζετε, περιχύνετε με 2 κουταλιές χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και το σούμακ. Ανακατεύετε και το αφήνετε σκεπασμένο με μεβράνη τροφίμων στο ψυγείο μέ¬χρι να σερβίρετε τη μους. Κόβετε με τα χέρια σας το φιλέτο της πέστροφας σε μικρότερα κομμάτια, τα βάζετε στα πολυμίξερ με τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το χορσράντις, τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού και λίγο αλάτι και πολτοποιείτε το μείγμα. Το δια¬τηρείτε δροσερό στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρετε με τα μαριναρισμένα κρεμμύδια με το σούμακ.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr