Μπακαλιάρος πανέ με κορν φλέικς

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
Υλικά:
750 γραμμ. φιλέτο μπακαλιάρου
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. λάδι για το άλλειμα του ταψιου
30 γρ. κορν φλέικς τριμμένα στο μπλέντερ
1 κ.σ. χυμό λεμονιού

Για το γαρνίρισμα:
φετάκια λεμονιού
άνηθο και κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Αγοράζετε 750 γρ. φρέσκα φιλέτα μπακαλιάρου και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια ορθογώνια. Πλένετε τα φιλέτα και τα στραγγίζετε πολύ καλά. Τα περνάτε από ένα μίγμα λαδιού και λεμονιού και τα πασπαλίζετε με πιπέρι κατόπιν τα πανάρετε με τα κορν φλέικς πολύ καλά. Τοποθετείτε τα φιλέτα σε ρηχό ταψάκι που το έχετε αλείψει με λάδι.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς κελσίου και τα ψήνετε για 10-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα σερβίρετε γαρνιρισμένα με φετάκια λεμόνι και την ψιλοκομμένη πιπεριά και τον άνηθο. Συνοδεύετε με πατάτες ή ό,τι άλλο θέλετε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr