Μπισκοτογλυκό με πορτοκάλι και ανανά

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 1/2 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ (50 μπισκότα)

Για τις κρέμες:
Πορτοκάλι
4 1/2 κούπες χυμό πορτοκαλιού συσκευασμένο (life ή amita)
90 γρ. κορν φλάουρ.
Ανανάς
4 1/2 κούπες χυμό ανανά συσκευασμένο (life ή amita)
90 γρ. κορν φλάουρ
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τον χυμό πορτοκαλιού με το κορν φλάουρ ανακατεύοντας καλά να διαλυθεί. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς και γρήγορα. Το ίδιο ακριβώς κάνουμε και για την κρέμα ανανά.

Στρώνουμε μια στρώση μπισκότα στο πυρέξ, χωρίς κενά μεταξύ μπισκότων, ρίχνουμε την κρέμα πορτοκάλι και στρώνουμε με μια σπάτουλα να πάει παντού. Κάνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα ανανά. Στρώνουμε πάλι με τη σπάτουλα. Από πάνω αν θέλουμε βάζουμε φρουί ζελέ ανανά ή λεμόνι (αφού το βάλουμε στο ψυγείο να σφίξει μια ιδέα) ή γαρνίρουμε με σαντιγί.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr