Παγωτό cream and cookies

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
2 κουτιά εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 φάκελοι φυτική σαντιγί
γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια
σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Παγώνουμε το εβαπορέ και το ζαχαρούχο στην κατάψυξη για μια ώρα περίπου. Μόλις είναι έτοιμα αναμειγνύουμε το εβαπορέ με το ζαχαρούχο χτυπώντας με το μίξερ. Προσθέτουμε τη φυτική σαντιγί και συνεχίζουμε το χτύπημα. Μόλις πήξει λίγο ρίχνουμε τα μπισκότα και τη σοκολάτα. Αδειάζουμε στο μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για περίπου 5 ώρες (μέχρι να παγώσει).

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr