Πατατοσαλάτα με κρεμά

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
700 γρ. πατάτες βρασμένες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
1½ φλιτζ. μαγιονέζα ή ντρέσινγκ σαλάτας
1 κουταλιά λευκό ξύδι
1 κουταλιά κίτρινη μουστάρδα
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
2 μέτριοι μίσχοι σέλερι τεμαχισμένοι (1 φλιτζ.)
1 μέτριο κρεμμύδι τεμαχισμένο (1/2 φλιτζ.)
4 σφιχτοβρασμένα αυγά τεμαχισμένα
πάπρικα (προαιρ.)
Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο γυάλινο ή πλαστικό μπολ, αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα, το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
2. Προσθέτουμε τις πατάτες, το σέλερι και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε ανακατεύοντας τα αυγά και πασπαλίζουμε με πάπρικα. Σκεπάζουμε και παγώνουμε για 4 ώρες τουλάχιστον, ώστε να αναμι-χθούν οι γεύσεις. Το φυλάμε σκεπασμένο στο ψυγείο.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr