Πεπονάκι με τόνο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
150 γρ. ζυμαρικό πεπονάκι
ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο
πολύχρωμες πιπεριές
1 ποτήρι κρασί κόκκινο (ή και λευκό)
χυμός από 1 ντομάτα
1 ματσάκι δυόσμος
1 κονσέρβα τόνου
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι με λίγο αλάτι προσθέτοντας και τις πιπεριές (να μην παραγίνουν). Ρίχνουμε το πεπονάκι και μαγειρεύουμε ώστε λίγο να ροδίσει. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το οινόπνευμα. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα (ή τον χυμό). Προσθέτουμε νερό ώστε να βράσει το πεπονάκι. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, ρίχνουμε τον δυόσμο και τέλος τον τόνο. Δεν ανακατεύουμε καθώς προσέχουμε να μη διαλυθεί.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr