Πίτα σφολιάτα με μερέντα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
500 γρ. μερέντα
2 φύλλα σφολιάτας
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι ( 150 γρ.)
2 βανίλιες
Εκτέλεση
Λαδώνω ένα ταψί και στρώνω το ένα φύλλο σφολιάτας. Αδειάζω την μερέντα να πάει παντού, από πάνω το χυμό πορτοκάλι και τις 2 βανιλιες. Σκεπάζω με το άλλο φύλλο.
Κλείνω καλά τις άκρες και κάνω 5-10 τρύπες με μια οδοντογλυφίδα.
Ψήνω σε μέτριο φούρνο, μέχρι να ροδίσει. Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.
Προσοχή, μόλις βγει από το φούρνο αφήστε τη λίγο να κρυώσει και μετά σερβίρετε!

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr