Ψαρί με σπανάκι και μανιτάρια στο αλουμινόχαρτο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
2 φιλέτα από ψαρί μπακαλιάρο ή πέρκα ή φαγκρί ή λαβράκι
1 κομμάτι τζίντζερ 3 εκατοστά περίπου τριμμένο στον τριφτή
2 κρεμμυδάκια πράσινα σε φετάκια
2 χούφτες σπανάκι
4 κλωναράκια μαϊντανό
300 γρ. μανιτάρια
4 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
Στρώστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο και βαλτέ πάνω το ψαρί, απλώστε πάνω του το τζίντζερ, το κρεμμυδάκι, το σπανάκι, το κόλιανδρο, τα μανιτάρια και το σκόρδο. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τη ζάχαρη και το λεμόνι και περιχύστε το ψάρι. Τυλίξτε το αλουμινόχαρτο και ψήστε για 20 λεπτά σε μέτριο φούρνο. Ανοίξτε προσεκτικά και συνοδέψτε με βραστές πατάτες.

Σημείωση του yumyum: Επειδή πολλά έχουν ακουστεί για το αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και λαδόκολλα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr