Ψωμί καλαμποκίσιο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
2,5 κιλά αλεύρι:
1 κιλό καλαμποκίσιο
750 γρ. δυνατό
750 γρ. μαλακό

35 γρ. μαγιά
1250 γρ. νερό ζεστό
40 γρ. αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε στο ζυμωτήριο όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε πολύ καλά. Κόβουμε σε κομμάτια των 500 γρ. και τα αφήνουμε στο ταψί σε ζεστό μέρος για 30 λεπτά να φουσκώσουν. Έπειτα τα ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 40-43 λεπτά.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr