Πουτίγκα με χουρμάδες και noodles

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

250 γρ ταλιατέλες βρασμένες
155 ml γιαούρτι σακούλας
125 γρ τυρί mascarpone
1 κουταλιά cornflour
3 αυγά κτυπημένα
6 κουταλιές ρευστό μέλι
1 κουταλιά τριμμένη κανέλα
60 γρ ψιλοκομμένους χουρμάδες
60 γρ σουλτανίνα
60 γρ ψιλοκομμένα κεράσια γλασέ, κτυπημένη κρέμα, κεράσια γλασέ
και κλωνάρια αγγελικής για διακόσμηση.

Εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Αλείφουμε με βούτυρο ένα πυρέξ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι και το mascarpone. Προσθέτουμε το cornflour, τα αυγά, το μέλι, τους χουρμάδες, τη σουλτανίνα και τα κεράσια. Προσθέτουμε τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε καλά ώστε να κατανεμηθούν ομοιόμορφα τα φρούτα. Τα ρίχνουμε στο πυρέξ και ισιώνουμε την επιφάνεια. Ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά περίπου μέχρι να πήξει και να γίνει χρυσοκόκκινο. Το σερβίρουμε ζεστό ή κρύο, κομμένο σε φέτες, το στολίζουμε με κτυπημένη κρέμα, κεράσι γλασέ και κλωνάρια αγγελικής.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr