Ταλιατέλες αλά Ελληνικά

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 πακέτο ταλιατέλες
2 μελιτζάνες κομμένες σε κύβους
2 πιπεριές
1/2 πακέτο pummaro
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Μαϊντανός
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τις μελιτζάνες, τις πιπεριές, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Μόλις πάρουν λίγο χρώμα ρίχνουμε τη σάλτσα pummaro και ανακατεύουμε για κάνα 10 λεπτο. Προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι και τον μαϊντανό. Βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τις ρίχνουμε στο τηγάνι να ανακατευτούν όλα μαζί. Κατεβάζουμε και σερβίρουμε με τριμμένη γραβιέρα και φυλλαράκια βασιλικό προαιρετικά. Εάν θέλουμε στο μίγμα της σάλτσας προσθέτουμε και κιμά για να πάρει πιο πλούσια γεύση.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr