Μοσχάρι με μελιτζάνες

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 κιλό μελιτζάνες κομμένες σε κομμάτια πάχους 4 εκατοστών
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλιά πάστα τομάτας
2 κουταλιές. λάδι
αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο ξηρό
Εκτέλεση
Παίρνουμε τις μελιτζάνες και τις τηγανίζουμε ελαφρά σε λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν αλλά να μην λιώσουν. Σε μία χύτρα βάζουμε το κρέας να ροδοκοκκινίσει και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το λάδι. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την πάστα και τον μαϊντανό. Μαγειρεύουμε ώσπου να μαλακώσει το κρέας. Στο τέλος προσθέτουμε τις μελιτζάνες και μαγειρεύουμε για άλλα 5-10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και οι μελιτζάνες.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr