Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
6 χοιρινές ππριζόλες
3 σκελίδες σκόρδο
3 φύλλα φασκομηλιάς (salvia)
ρίγανη - αλάτι - πιπέρι
5 κουταλιές λάδι
2/3 φλιτζάνι λευκό κρασί
2 λεμόνια
3 κλωνιά μαϊντανό
Εκτέλεση
-Βάζουμε τις μπριζόλες σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα με το σκόρδο ψιλοκομμένο, το φασκόμηλο, ρίγανη, αλατοπίπερο και 1,5 φλιτζάνι νερό.
-Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πιουν το νερό.
-Προσθέτουμε το λάδι και τις ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές.
-Ρίχνουμε το κρασί και αφού εξατμισθεί τον χυμό των λεμονιών.
-Τις πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τις σερβίρουμε αμέσως.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr