Μοσχάρι με πιπεριές Φλωρίνης

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι από μαλακό κομμάτι κομμένο σε μερίδες
1 πακέτο σάλτσα ντομάτας
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
5 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες
τυρί γκουντα 250 γραμμάρια τριμμένο
τυρί ρεγκατο 100 γραμμάρια τριμμένο
Εκτέλεση
Μαγειρεύουμε το μοσχάρι κοκκινιστό με όλα τα μυρωδικά που θέλουμε και αρκετό κρεμμύδι. Αφού βράσει το μοσχαράκι το ψιλοκόβουμε. Σε ένα ταψί βάζουμε λάδι και 2 πιπεριές στον πάτο του ταψιού σε λωρίδες. Από πάνω βάζουμε λίγο μοσχάρι και ανακατεμένα τυριά ( όχι όλη την ποσότητα του τυριού). Συνεχίζουμε με στρώσεις πιπεριάς και κρέατος με τυρί. Τέλος βάζουμε μοσχάρι, τυρι αρκετό μέχρι να το σκεπάζει το κρέας και στολίζουμε με λωρίδες πιπεριάς σε μπακλαβαδωτό σχήμα. Ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ρουφήξει τη σάλτσα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr