Μοσχάρι βραστό

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό κιλό μοσχάρι
5-6 κρεμμύδια μικρά
4-5 καρότα
2-3 ρίζες σέλινο
λίγο λάδι
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
-Βάζετε το λάδι σε μία κατσαρόλα να κάψει
-Ρίχνετε τα μισά κρεμμύδια και τα τσιγαρίζετε ελαφρά
-Προσθέτετε το κρέας και αφού το φέρετε δύο βόλτες, το σκεπάζετε με νερό, προσθέτετε τα λαχανικά και τα αφήνετε να βράσουν όλα μαζί σε σιγανή φωτιά.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr