Μοσχάρι με μελιτζάνες κοκκινιστό

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
2 φλιτζάνια λάδι
1 κιλό μελιτζάνες στενόμακρες
2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
3 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες ή ψιλοκομμένες
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Κόβετε το κρέας σε μερίδες
-Κόβετε τις μελιτζάνες σε κομμάτια και τις βάζετε σε ένα μπολ με νερό και αλάτι για μισή ώρα
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το μισό λάδι να κάψει
-Τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια
-Ρίχνετε το κρέας και το τσιγαρίζετε
-Βγάζετε τις μελιτζάνες από το νερό και τις ρίχνετε στο τσιγαρισμένο κρέας γυρίζοντας δυο τρεις φορές
-Προσθέτετε την ντομάτα και 2 φλιτζάνια νερό
-Αλατοπιπερώνετε
-Αφήνετε να βράσουν 2 ώρες περίπου να μείνουν με τη σάλτσα τους.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr