Κοτόπουλο κοκκινιστό

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κότα
1/4 φλιτζάνι λάδι
1 κονσέρβα τοματάκια
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι κρασί
1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-Πλένετε την κότα και την τρίβετε με μία λεμονόκουπα
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί
-Προσθέτετε την κότα και τσιγαρίζετε όσο μπορείτε
-Σβήνετε με κρασί και προσθέτετε την ντομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα της.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr