Σαλάτα από μπρόκολα και αμύγδαλα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
350 γρ μπρόκολα
αλάτι
50 γρ μισά αμύγδαλα καβουρδισμένα
1 μικρή κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη
4 κουταλιές ντρέσινγκ βινεγκρέτ

Εκτέλεση
Σπάζουμε τα μπρόκολα σε ανθάκια και τα βάζουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει για 3-4 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα βάζουμε σε ένα μπολ σαλάτας μαζί με τα αμύγδαλα και την κόκκινη πιπεριά. Ρίχνουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε καλά.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr