Αμυγδαλωτά 8 ψήφοι

Αμυγδαλωτά
 
 

Υλικά

1 1/2 φλιτζ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα
1 φλιτζ. ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
2 ασπράδια
1 βανίλια ανθόνερο

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190C.
2. Ανακατεύουμε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. -Προσθέτουμε τα ασπράδια και τη βανίλια και ανακατεύουμε καλά.
3. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί, μπήγουμε στο καθένα και ένα αμύγδαλο.
4. Ψήνουμε για 10-15 λεπτά περίπου.
5. Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα ραντίζουμε με ανθόνερο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη
4 αστέρια από 8 επισκέπτες

Σχετικές Συνταγές

Ανήκει στις κατηγορίες