Στραπάτσαδα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 κιλό ώριμες Ντομάτες ή Ντοματάκια Κονσέρβας
6 Αυγά
200 γρ. Τυρί Φέτα
1 κουταλιά Ζάχαρη
1 κουταλιά Ελαιόλαδο
Αλάτι, Πιπέρι
Εκτέλεση
-Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε και τις βάζουμε σε τηγάνι με το λάδι, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο.
-Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξουν και προσθέτουμε το τυρί κομμένο σε κύβους.
-Μόλις αρχίσει να λειώνει, προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα και ανακατεύουμε.
-Κατεβάζουμε από τη φωτιά όταν τα αυγά δέσουν στο βαθμό της αρεσκείας μας.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr