Αμύγδαλα καβουρδισμένα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1,5 φλιτζ. αμύγδαλα ζεματισμένα και ξεφλουδισμένα
1 κουταλάκι κύμινο τριμμένο
αλάτι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαρύ τηγάνι, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να χρυσίσουν και να σκουρύνουν. Προσοχή μην τα κάψουμε. Τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Τα πασπαλίζουμε με το κύμινο και λίγο αλάτι.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr