Ντιπ από αντσούγα, πράσινες ελιές και πιπεριές

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
1 φλιτζ. ξινή κρέμα ή κρέμα γάλακτος με λεμόνι ή τυρί κρέμας με λεμόνι
1/2 φλιτζ. ελιές πράσινες γεμιστές με κάπαρη
1/2 φλιτζ. πράσινες πιπεριές τουρσί
1,5 κουταλάκι πάστα αντσούγας
1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
νιφάδες πιπεριού ή λίγο πιπέρι καγιέν κατά τη γεύση
Εκτέλεση
Λιώνουμε στο μπλέντερ όλα μαζί τα συστατικά και τα παγώνουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr