Αυγά γεμιστά με αντσούγες και παρμεζάνα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
4 αυγά φρέσκα
2-3 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμένο
6-8 φιλέτα αντσούγας
1 κουταλιά μαγιονέζα
2 κουταλάκια καυτερή τσίλι σος
4-5 φύλλα φρέσκου βασιλικού
μαύρο ψωμί φρυγανισμένο κομμένο σε μικρά κομμάτια
μερικές ελιές μαύρες μικρές ξεσποριασμένες και κομμένες στη μέση
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά ώστε να γίνουν σφιχτά και τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά και τα λιώνουμε όλα μαζί, μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα. Γεμίζουμε τα ασπράδια με την κρέμα και, με όση απομένει, αλείφουμε τα κομμάτια ψωμιού και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr