Κοκτέιλ αβοκάντο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
250 ml κέτσαπ,
125 γρ. τυρί κρέμας
χυμός από 1 λεμόνι,
1/2 κουταλάκι Γούστερσος
1/2 κουταλάκι Tabasco
1/2 κουταλιά φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κουταλιά αλάτι
1/2 μαρούλι ψιλοκομμένο
4 ώριμα αβοκάντο,
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε το κέτσαπ, το τυρί κρέμας, το λεμόνι, τη Γούστερσος, το Tabasco, το αλάτι και το πιπέρι, σκεπάζουμε το μίγμα και το αφήνουμε για 1 περίπου ώρα.
2. Ακριβώς πριν σερβίρουμε, κόβουμε με το κουτάλι τα αβοκάντο σε μεγάλα κομμάτια. Χωρίζουμε το μαρούλι και το βάζουμε στον πάτο από ποτήρια του cocktail. Απλώνουμε τα κομμάτια του αβοκάντο πάνω στο μαρούλι και ρίχνουμε από πάνω κουταλιές από τη σως. Γαρνίρουμε με το κομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr