Ντιπ από πάστα αντσούγας και πράσινες ελιές

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

1,5 κουταλιά πάστα αντσούγας (από σωληνάριο)
1/2 φλιτζάνι ελιές πράσινες γεμιστές με κάπαρη
1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
1 φλιτζάνι ξινή κρέμα ή κρέμα γάλακτος με λεμόνι ή τυρί κρέμας με λεμόνι
νιφάδες από κόκκινο τσίλι ή λίγο πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση
Λιώνουμε όλα μαζί τα συστατικά στο μπλέντερ και παγώνουμε πριν σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr