Λεμονάδα nimbu pani

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
νερό
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά αλάτι
Χυμός 1 λεμονιού
παγάκια κομματιασμένα
Εκτέλεση
1. Βάζουμε τη ζάχαρη και το αλάτι στο νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν.
2. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού ανακατεύοντας.
3. Βάζουμε τα παγάκια σε επί μέρους ποτήρια και ρίχνουμε μέσα φιλτράροντας nimbu pani.
4. Βάζουμε από πάνω τη φέτα λεμονιού.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr