Ορεκτικό με λακέρδα και καρδιές αγκινάρας

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

150 γρ λακέρδα κομμένη σε κομματάκια
8 καρδιές αγκινάρας φρέσκες ή από κονσέρβα (αν βιαζόμαστε)
ελαιόλαδο
λεμόνι

Εκτέλεση
Ξεπλένουμε τις αγκινάρες και τις βάζουμε να βράσουν σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 5 λεπτά. Τις σουρώνουμε και τις τοποθετούμε σε μια βαθιά πιατέλα. Προσθέτουμε τη λακέρδα κομμένη σε κομματάκια, περιχύνουμε με ελαιόλαδο και λεμόνι και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr