Αυγά γεμιστά με αντσούγες και τόνο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

6 σφιχτοβρασμένα μεγάλα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος
4 φιλέτα αντσούγας από κονσέρβα στραγγισμένα και ψιλοκομμένα
100 γρ. τόνος από κονσέρβα στραγγισμένος και τριμμένος
2 κουταλάκια κάπαρη στραγγισμένη και κομμένη
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι μαύρο

Εκτέλεση

1. Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αβγά και τους λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με τα λοιπά συστατικά.
2. Βάζουμε στα ασπράδια τη γέμιση και γαρνίρουμε με μισή ελιά το καθένα. Τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν καλά πριν σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr