Αυγά γεμιστά με ζαμπόν και καρύδια

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
6 αβγά σφιχτοβρασμένα και καθαρισμένα
4 κουταλιές βρασμένο ζαμπόν ψιλοκομμένο
6 μισά καρύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά μαγιονέζα
2 κουταλιές λευκό ξύδι
1 μεγάλη πρέζα πιπέρι καγιέν
αλάτι και πιπέρι μαύρο

Για γαρνίρισμα:
Πάπρικα και λεπτές φέτες από αγγουράκι τουρσί
Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα αβγά στη μέση κατά μήκος και αφαιρούμε τους κρόκους.
2. Βάζουμε τους κρόκους στο μπλέντερ μαζί με τα λοιπά συστατικά και τα λιώνουμε μέχρι να γίνουν κρέμα. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο.
3. Γεμίζουμε τα μισά ασπράδια με το κουταλάκι ή με σάκο γέμισης.
4. Τα φυλάμε στο ψυγείο μέχρι 6 ώρες. Γαρνίρουμε πριν σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr