Αυγά γεμιστά με καβούρι

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

12 σφιχτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος
1 φλιτζάνι κρέας καβουριού τριμμένο
1 φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι ξηρό γαλλικό ντρέσινγκ
1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα (ή 1/3 φλιτζάνι ξινή κρέμα)

Εκτέλεση
1. Αφαιρούμε τους κρόκους από τα αβγά και τους λιώνουμε στο μπλέντερ μαζί με τα λοιπά συστατικά.
2. Βάζουμε στα ασπράδια τη γέμιση και παγώνουμε πριν σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr