Γεμιστά αυγά με κάρυ

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

6 μεγάλα αβγά σφιχτοβρασμένα, κρυωμένα και καθαρισμένα
1,5 κουταλιά μαγιονέζα
1,5 κουταλιά γιαούρτι
1,5 κουταλάκι σκόνη κάρι
1/2 κουταλάκι κύμινο τριμμένο ή σκόνη Cajun
1 κουταλιά αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ή ένα κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι καυτερή τσίλι σος
Για το γαρνίρισμα: Φρέσκο κρεμμυδάκι ή μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα αβγά στη μέση κατά μήκος και αφαιρούμε τους κρόκους.
2. Βάζουμε τους κρόκους και τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα λιώνουμε μέχρι να γίνουν κρέμα.
3. Γεμίζουμε τα ασπράδια με την κρέμα είτε με το κουταλάκι είτε με σάκο γεμίσματος και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι 6 ώρες σκεπασμένα.
4. Τα γαρνίρουμε πριν σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr