Κρύα μελιτζάνα

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
500 γρ μελιτζάνα κομμένη σε φέτες των 12 χιλ.
1,5 κουταλιά λάδι
2 κουταλιές ξύδι
2 κουταλάκια ζάχαρη
1 φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο σε λεπτές διαγώνιες φέτες
Εκτέλεση
1. Βάζουμε την μελιτζάνα στον ατμό για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Τη βάζουμε στην άκρη.
2. Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι. Το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε ανακατεύοντας το ξύδι και τη ζάχαρη. Το ρίχνουμε πάνω στην μελιτζάνα. Το παγώνουμε στο ψυγείο. Ρίχνουμε από πάνω το κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr