Φετουτσίνια με μεταξωτό τόφου και σάλτσα Αλφρέντο

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

350 g φετουτσίνια *
2 κουταλιά ελαφριά μαργαρίνη
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
450 g τόφου μεταξωτό
1/2 φλιτζάνι γάλα άπαχο ή σόγιας
1/2 φλιτζάνι φρέσκο τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1 κουταλιά αλάτι
πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
πρόσθετη παρμεζάνα κατά τη γεύση

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα. Προσθέτουμε το σκόρδο και σωτάρουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει. Το βγάζουμε από τη φωτιά και πετά με το σκόρδο.
3. Αναμιγνύουμε τα επόμενα 4 συστατικά σε ένα μπλέντερ και ρίχνουμε τη λιωμένη μαργαρίνη από την κατσαρόλα. Τα δουλεύουμε μέχρι να γίνει ένα μίγμα ομοιόμορφο και κρεμοειδές. Το αναμιγνύουμε με το καυτό ζυμαρικό σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος και ανακατεύουμε καλά.
4. Σερβίρουμε αμέσως βάζοντας πρόσθετη παρμεζάνα κατά τη γεύση.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr