Πικάντικα νουντλ σετσουάν

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

450 γρ. χοντρά νουντλ
2 κουταλιές φιστικοβούτυρο
1/4 κουταλάκι πιπερόσποροι Σετσουάν τριμμένοι
1 κουταλιά σόγια σος
1 κουταλιά ρυζόξυδο
2 κουταλιές γλυκιά τσίλι σος
4 κουταλιές ζωμός κοτόπουλου
2 κουταλιές σπορέλαιο
1 κουταλιά σησαμέλαιο
225 γρ. κοτόπουλο βρασμένο και τριμμένο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
50 γρ. φιστίκια ψημένα, χοντροκομμένα
2 κουταλιές κόλιαντρος φρέσκος κομμένος
αλάτι

Εκτέλεση
1. Βράζουμε, ξεπλένουμε με κρύο νερό και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ αναμιγνύουμε το φιστικοβούτυρο, τους πιπερόσπορους, τη σόγια σος, το ξύδι, την τσίλι σος, το ζωμό κοτόπουλου, το σπορέλαιο και το σησαμέλαιο σε ένα μεγάλο μπολ.
3. Προσθέτουμε τα νουντλ, το κοτόπουλο και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε καλά για να καλυφθούν ομοιόμορφα. Ρίχνουμε από πάνω τα φιστίκια και τον κόλιαντρο.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr