Σπαγγέτι ιταλικά με κιμά

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

1 κιλό μοσχάρι κιμάς
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο
900 γρ σάλτσα τομάτας από κονσέρβα
500 γρ τοματοπολτός
225 γρ ελιές ώριμες ξεσποριασμένες
2 πακέτα σάλτσα σπαγγέτι με μανιτάρια
1 φλιτζ πράσινη πιπεριά κομμένη
3 φλιτζ νερό
1 κουταλιά ζάχαρη
1 κουταλάκι ρίγανη ξηρή
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 δαφνόφυλλο
500 γρ σπαγγέτι
τυρί παρμεζάνα τριμμένο

Εκτέλεση
Σοτάρουμε ανακατεύοντας το κρέας με το κρεμμύδι σε μια μεγάλη, πλατιά κατσαρόλα μέχρι να σκουρύνει. Στραγγίζουμε το λίπος. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα λοιπά συστατικά εκτός από τα σπαγγέτι και το τυρί και ζεσταίνουμε για να βράσει. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 1,5 ώρα, ανακατεύοντας που και που. Αφαιρούμε το φύλλο δάφνης. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι. Ρίχνουμε τη σάλτσα στα σπαγγέτι και ανακατεύουμε και σερβίρουμε ρίχνοντας παρμεζάνα.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr