Φετουτσίνια Πρίμαβερα με ζαμπόν και σκόρδο 2 ψήφοι

Φετουτσίνια Πρίμαβερα με ζαμπόν και σκόρδο
 
 

Υλικά (8 μερίδες)

1 κουτ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
2 κουτ. σούπας αλεύρι
1 κουτ. τσαγιού βασιλικός ξηρός
6 σκελίδες σκόρδο
400 γρ. φετουτσίνια
1,5 φλιτζ άπαχο γάλα
350 γρ. ζαμπόν κομμένο σε λεπτές φέτες
500 γρ. μπρόκολα και καρότα ανάμικτα στον ατμό
2/3 φλιτζ τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1/2 φλιτζ ανάλατος ζωμός κοτόπουλου

Εκτέλεση

1. Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το αλεύρι. Βράζουμε ανακατεύοντας για 1 λεπτό. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το γάλα, το χυμό κοτόπουλου και το βασιλικό. Αφήνουμε το μίγμα να πάρει βράση, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει παχύρρευστο και το διατηρούμε ζεστό.
2. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα φετουτσίνια και τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα τους. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ζαμπόν, τα λαχανικά και τη σάλτσα και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας σε μέτρια φωτιά μέχρι να ζεσταθούν καλά.
3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας την παρμεζάνα και σερβίρουμε.
2 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες