Κοχύλια με σολομό και ανανά

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
300 γρ. κοχύλια, πένες ή άλλο μεσαίου μεγέθους ζυμαρικό
6 κουταλιές ελαιόλαδο
300 γρ. κονσέρβα σολομού στραγγισμένος και τριμμένος
300 γρ. ανανάς φρέσκος ή κονσέρβα τεμαχισμένος σε κύβους
1 φλιτζ. τοματάκια
1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές ξηρός κόλιανδρο
φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε ένα μέτριο μπολ. Αναμιγνύουμε το ζεστό ζυμαρικό με το ελαιόλαδο. Βάζουμε το πιπέρι και το αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ αναμιγνύουμε το σολομό, τον ανανά, τις τομάτες, τον κόλιανδρο και το κρεμμυδάκι. Μετά τα ανακατεύουμε με το ζυμαρικό και το βάζουμε στο ψυγείο. όπου το παγώνουμε για 2-3 ώρες, πριν σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr