Μακαρονάκι με σολομό και τυρί

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά
420 γρ. σολομός από κονσέρβα ή φρέσκος, βραστός ή ψητός
225 γρ. μακαρονάκι ή μικρό κοχύλι βρασμένο, στραγγισμένο και κρύο
1 φλιτζ. τυρί mozzarella κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1/2 φλιτζ. κομμένος μαϊντανός
Dressing λεμονιού
Εκτέλεση
Στραγγίζουμε και τρίβουμε το σολομό. Ανακατεύουμε τον τριμμένο σολομό με τα λοιπά υλικά σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος. Ρίχνουμε το dressing λεμονιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr