Πεταλούδες με γαρίδες primavera

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

4 κουταλιές φυτικό λάδι
1,5 φλιτζ. μπρόκολα (ανθάκια)
1/2 φλιτζ. καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
1 φλιτζ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου
1 κουταλιά κορνφλάουρ
500 γρ. ωμές γαρίδες
2 φλιτζ. ζυμαρικό πεταλούδες
2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα τριμμένο
2 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
1/4 κουταλάκι νιφάδες κόκκινου πιπεριού

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαριά κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα μπρόκολα και τα καρότα και τα μαγειρεύουμε για 2 λεπτά περίπου μέχρι να γίνουν τρυφερά και τραγανά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμη. Ρίχνουμε κτυπώντας το ζωμό και το κορνφλάουρ στο μίγμα της κατσαρόλας. Προσθέτουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε ώσπου οι γαρίδες αρχίζουν να ροδίζουν περίπου για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατεύουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr