Σάλτσα ζυμαρικού με μοτσαρέλα και αντσούγες

Κανονική Εμφάνιση
Υλικά

2 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
3 κρόκοι αβγού αλαφρά κτυπημένοι
4 φιλέτα αντσούγας κομμένα σε μικρά κομμάτια
1/2 φλιτζ. τυρί μοτσαρέλα κομμένο σε λωρίδες
2 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση

Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά, ρυθμίζουμε το σήζονινγκ με μαύρο πιπέρι, ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω σε καυτό, στραγγισμένο ζυμαρικό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Μια πρόταση από το https://www.yumyum.gr

Copyright - yumyum.gr